Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másodfokú égésnél milyen...

Másodfokú égésnél milyen gyorsan jönnek elő a hólyagok?

Figyelt kérdés
Kb. másfél órája leforráztam a kezem. Most egy nagy darabon kezd kidudorodni a bőr és érzéketlen is. Remélem, nem lesz ott egy nagy hólyag?Ha eddig nem lett, akkor már nem is lesz? Remélem, mert hólyagos kézzel nem tudnám a babám ellátni...
2010. jan. 3. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
a fenébe neked senki nem irt ha felhojagosodot akkor 2 fok ha mg rosszab az már 3 fku én töb éve csak margalinal vagy vajal rögtön bekenem és nincs az a hosszan tarto fájdalom. énse tudom magyarázatot de ha hojagokrol van szo azonal orvos, mivan a kezedel azota és a babád mijen idös ? tt.zl.
2010. jan. 6. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
most bisztosan fszül akezeden a bör orvos irt rá kenöcsöt és mia neve?és a kisbabád hogy van? tt.zl.
2010. jan. 7. 22:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia nagyon aranyos vagy hogy írtál! Nem is néztem a kérdést, mert nem is gondoltam, hogy valaki válaszol majd.

Köszi a kérdést, jól vagyok, végül nem lett hólyag! Pár napig piros volt, és szerencsére csak akkor fájt, ha meleg vízba dugtam (fürdetésnél meg mosogatásnál nem tudtam kikerülni). Orvoshoz se kellett menni.

Pár napja megkeményedett a bőr az égés helyén, és elkezdett lehámlani, a popsikenőccsel szoktam kenegetni, amit az orvos ír fel.

2010. jan. 11. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és jövő héten lesz hét hónapos a kisasszony! :)
2010. jan. 11. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
akkor a nyáron már vigyáznod kell rá,hogy el ne szaladjon,az a szép kislány csupán pár dolgot javaslok nehogy ott aludjon veletek egy ágyban mint az egyik kérdezőnél,a fali konektorral kapcsolatba meg minden más komoly dologban nagyon komolyan határozottan arc mimikával kihangsúlyozva egyértelmű tiltó szóval esetleg a kezére csapni de nagyon fontos a jó időzítés, emlékszem rá hogy menyit számít az, hogy menyire mutatod hu de m,ekkorát csapok a fenekére ép hogy csak rácsaptam és mégis nagyon zokon vette kevéske sírás után viszont azonnal felvettem szeretgettem ,hogy aszt hogy csak azért haragutam reá amit esetleg csinált.és aszt is elárulom neked,hogy többször előfordult,hogy mikor zokogott megkértem adjon nekem egy pofont de, hogy az mennyire meg könnyebült az fantasztikus és azis,hogy nem kell velük kijabálni ,visszatérve az égéshez ha gyorsan bekenem vajjal akkor a meleg vízre nemannyira érzékeny,nagyon remélem,hogy ebből nem azt veszed le,hogy azt gondolom,hogy verni kell a gyereket főleg kislányt,tudod van egy sogornöm már 3 gyerek van,én még azt nem láttam hogy határozott lett volna sose az csak kiabál velük de úgy hangosan és megszégyenitöen az 1-sös gyerek nem szeret otthon lenni ha csak lehet a mamáéknál van azok persze sokmindent megengednek neki,de ők nem nevelhetik a szülő helyet szóval ott van kalamajka. nagyon jó egészséget kívánok nektek. tt.zl.
2010. jan. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!