Mitôl lehet jobban nôni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a szervezetem szabályozza a növekedésemet, de gondolom ha nem alszok sokat akkor nem növök annyira. Arra gondoltam, hogy van- e természetes módja annak, hogy még egy kicsit rásegítsek így nyáron a növésre?. Ha tud valaku valami hasznos tanácsot akkor azt megírhatná. :) Thanks2014. jún. 20. 01:20
1/3 anonim válasza:
Nekünk aszonták, hogyha sokat állunk a zesőn, akkó növünk. Így visszatekintve asszem ez marhaság.
2/3 anonim válasza:
Genetikát nem lehet megerőszakolni, úgy hogy nem biztatlak semmivel. Általában a nemi érés után a növés befejeződik. Nyugodj bele, hogy olyan magasra nősz ami beléd van kódolva.
3/3 anonim válasza:
Hány éves vagy?Milyen magas vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!