Hogyan kell használni a tyúkszem ecsetelőt?
Figyelt kérdés
és mennyi idő alatt hat?2010. jan. 3. 18:32
1/5 anonim válasza:
Nekem jó sok évvel ezelőtt sikerült venni egy tök olcsó szert a Rossmannban, kb. fél órát kellett áztatni a tyúkszemes részt, megkapirgálni, ekkor az elhalt rész lejött és utána kellett egy cseppet cseppenteni minden nap. Kb. egy hét kellett hozzá, hogy teljesen elmúljon, akkorra lehetett kikaparni a tövét is.
Azóta kellett volna megint, de ilyen oldatot nem láttam sehol, amit vettem helyette, nem ért semmit, pedig pontosan betartottam az utasítást, de 2 hét elteltével sem történt semmi. Te milyet vettél?
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ!!!
az van ráirva hogy:Scholl corn and callous removing liquid
és nem tom sajnos honnan van mert anyukám adta
2010. jan. 3. 18:57
4/5 anonim válasza:
attolfüg holvan mijen kényes helyen nekem volt már ujamon 7éves fiamnak nagylábauján alul volt mivel,hogy gyerek vetünk rátapasztosat amin kb akkora juk van amekora átlagos tyúkszem ,5-6mm átméröjü kör itt érintkezik tyúkszemmel de nagyon macerás,hogy az pont ottmaradjon mondjuk félnapig elöször a tetejét intézi el asztán mégtovább kell fojtatni de mi mást csináltuk mert ha elmozdult akkor mellete ettemeg a bört!!!ezért gyufamérget késsel leszedtem aszt rá a tyúkszemre és mikor meggyujtod a gyufát azonnal odakell tenni,hogy hogy begyuladjon egy órditás! szegény. a fájdalom egyre csökken eszt aszem 4-5napig napi egy alkalommal pl. este. nekem a tenyeremen volt magamnak nem birtam gyosan begyujtani ezért mast alkalmaztam pillatforrasztóval felmelegit és csak píssssz. jónagy orditás aszem 3 alkalomal most nincs vagy 5 éve,de még lehet,a gyógyszerek nem mindik hatnakde fizetni kell érük rendesen irsd öket ki jol mert ha lehet lekelvágni a tetejét ha vérzik várnikell mert a gyufa nemfog begyulladi és a láng viszot melegit a seb begyogyul deha tul érzékeny hejen van pl szem otnemszabad!! remélem érted. ez nem tetoválás nem mellplasztika, egyszerü.tt.zl.
5/5 anonim válasza:
tudod a tapasztalat sokat számít tt.zl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!