Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet? ínhüvelygyulladás...

Mitől lehet? ínhüvelygyulladás esetleg? Más ötlet?

Figyelt kérdés

most, esténként hogy melegebb van, szokott viszketni a karom, néhol piros szokott lenni, és olyan, mintha megcsíeptt volna valamilyen bogár, de sokkal nagyobb és ilyen furcsa mintájú (persze véletlenszerű és mindig más), ez vizes borogatástól eltűnik.

viszont az első ilyennél (kettő van) másnap reggelre ahogy végighúztam ott a kezemet, olyan volt mintha izomgörcs lenne az alkaromban. aztán ma a csuklómtól kicsit feljebb a karomon volt ilyen megint, és mostis ott van az a görcs féleség vagy nem is tudom. fáj. anyum szerint megerőltettem, mret hát elég sokat szoktam gépelni. valami ötlet hogy mi lehet? :S

előre köszi L/15

2010. jan. 3. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdemes elmenni orvoshoz. Lázad nincs? Levertség?
2010. jan. 4. 00:20
 2/3 A kérdező kommentje:

lázam nincs, levertség az van, de csak mert fáradt vagyok mostanában, nem tudom kialudni magam teljesen soha.

ma itt volt barátnőm, kivágottabb felsőbe voltam, és kérdezte h mért piros a nyakamnál, olyan mintha ki lenne szívva

2010. jan. 4. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
ha megerölteted az fájna minden oja mozdolatol amivel megerölteted az inhüvejgyuladást sokkkkkk pihentetéssel tabletta kenöcs orvos felirja ha nincsenek ezek erös fájdalmaid irány orvos ,házi vagy bögyogyász,tt zl.
2010. jan. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!