Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megcsíptek a bolhák és a...

Megcsíptek a bolhák és a csipései lilásaj lettek mivel tudnám kezelni?

Figyelt kérdés
a kutya kenelt bolhairtozta a férjem,és elötte ki locsolta a port az udvarra,késöbb észrevettük ott ugrálnak a bolhák, sajnos be is került kettöt találtam,es elötte jol összecsipett, 30db csipésem van a lábamon,ahol nagyon sok van azon a lábamon lévök lilásak lettek, a csipések 2 Napja csiptek meg.mit kenhetek rá a rázokeverékkel kentem eddig. Most alveola first aloes sprét vettem.
2014. jún. 18. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán ihatnál rá kalcium pezsgőtablettát is, fő az óvatosság. Szerintem egyébként 2-3 napon belül maguktól el fognak múlni. (Engem 2012. nyarán csípkedtek össze, én allergiás is vagyok rá, kalciumot itattak velem, mindenféle rázókeverékkel kentek, de nem sokat segített, aztán rá pár napra magától elmúlt)
2014. jún. 18. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
én rüh elleni kezelést kaptam nem régen, mert nagyon viszkettem. amúgy csak az orvos szerinte voltam rühes egy ismerősöm, aki a katonaságban kezelte a rühes embereket szerinte meg ez nem rüh volt. ezzel azt akarom mondani, hogy nyugodtan vegyél parazita elleni rázókeveréket, mert enyhíti a viszketést. nekem legalábbis használt, bármi bajom is volt.
2014. jún. 18. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi,annyira ciki hogy ez történt, más is volt már igy?az a durva anno 10 évig volt macska a lakásba es sose volt itt bolha. Most meg a kinti kutyáktol.. de ha a férjem elöbb lefujta volna mint hogy ki slagozza.. mondtam is neki miatta van ez.es én szivom..irattam antibiotikumot,elkezdtem szedni 1Et vettem be a doki dalacint irt,elég ronda a lábam, a calciumot tegnap is megittam de begörcsölt a vesém mert veseköves vagyok, egyenlöre ez a aloes fujos spré jonak tünik nem viszket most.
2014. jún. 18. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!