Bevehetek egy szem nyugtatót?
Már reggeltől nagyon rosszul érzem magam, nem tudom az okát sem hogy miért, nem történt velem az elmúlt időszakban semmi. Úgy keltem fel, hogy a mellkasomban valami nagyon szorító érzés van, a szivem is nagyon erősen dobog, remeg a kezem is, meg könnyezek nagyon, mintha sírnék, de nem sírok mégse, csak folyik a könnyem, meg olyan nehezen veszem a levegőt is, és a bal és jobb kezem is zsibbad picit, de csak a kézfejem meg a csuklóm környékén. Nem tudom mihez hasonlítani az érzést, talán mintha szoronganék de nem tudom miért, tényleg próbálom magam nyugtatni, sikertelenül. Találtam itthon Sertralin Sandoz nevű gyógyszert, aminek a tájékoztatóján az áll hogy szorongásos betegeknek javasolt, szerintetek vehetnék be belőle egyet? A szüleim már nincsenek itthon, dolgoznak és nem érem el őket telefonon, azért kérdezem itt.
Előre is köszönöm a segítséget
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!