Szívritmuszavarom volt? Mit tegyek? (14/f! )
Figyelt kérdés
Tegnap este felébredtem és éreztem hogy hangosan dobog a szívem, de nem akárhogy. Először nagyon gyorsan vert, majd lelassított, de olyannyira hogy 3mp-ként dobogott! Alig kaptam levegőt. Majd reggel felkeltem. Eleinte azt gondoltam álom volt,de nem lehetett mert a telefonomon megnéztem az időt este, és másnap az ágyamban találtam és én köztudottan sosem tárolom ott! Mitévő legyek? Egyáltalán mi történt?? És miért hittem hogy álom volt?2014. jún. 18. 07:29
1/1 anonim válasza:
Este megnézted az időt és elfelejtetted visszatenni a telot mert bealudtál megint pl. Mi ebben a fura?
Tudatosan azért próbáld meg a lélegzést ilyenkor, millió ilyen jó video van youtube-on, ami pl segíg a relaxációban.
Mély levegőt vegyél, hallgass ilyen videokat stb
Az álmoknak amúgy nagyon sok fajtája van, nem értem hogy mire mondod hogy álom volt. A magas pulzusra? Az simán lehet intenzív álomtól, amúgy az sosem árt ha vki álomnaplót vezet, lehet hogy érdemes lenne kipróbálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!