Mit tegyek, hogy ne pattogjon ki a borotválkozás után a nemiszervemnél?
Figyelt kérdés
Több dolgot is kipróbáltam már de még mindig kipattog. Külön borotvát használok oda és álltalában két alkalom után cserélek. Próbáltam már arcszesz-el fertőtleníteni, krémezni, próbáltam már szőrtelenítő krémmel is, de ugyan úgy kipattog! Segítsen valaki!!2010. jan. 3. 14:21
1/3 anonim válasza:
borotválkozás során fontos h az ép bőrfelületet megfelelően felpuhítsuk. ezt megeheted zuhanyzás vagy fürdés közben is. azért is kipattoghat ha szárazan v habbal csinálod, mert lehet h épp a habra vagy allergiás. Fontos h utána kend be én niveával szoktam. Valamennyire biztos ki fog pattogni, hisz ott nagyon erős a szőr
remélem segítettem
2/3 anonim válasza:
Nekem ezidáig mindig kipattogott. De most tegnap óta nem:). Gondoltam kipróbálom, ha hintőport szórok rá, és úgy borotválom le. Utána fürödtem, majd betestápolóztam. És nem pattogott ki, tök szép lett. Próbáld ki, hátha neked is jó lesz.
3/3 anonim válasza:
előző megelőzött, én is a hintőport ajánlottam volna, de én borotválkozás után szoktam használni. megnyugtatja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!