Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 12 évesen 40 kg jó vagy nem?

12 évesen 40 kg jó vagy nem?

Figyelt kérdés
12 vagyok és kb 39,5-40 kg,de mintha ez nem lenne reális...(Vagy csak szémomra.Ha ez a magasságommal is össze függ 155 cm magas vagyok
2010. jan. 3. 13:38
 1/7 anonim válasza:

sztem teljesen normális. mért hány kiló szeretnél lenni? több/kevesebb?

sztem ez ideális...bár ha jobban belegondolok ismerek egy 12 éves lányt..ő is 40 kiló de ő rettenetesen vékony!

2010. jan. 3. 13:40
 2/7 anonim válasza:
Ne hogy foggy én 50 kilo vagyok ugyanigy és fojton azzal szekálnak hogy rettenetesen vékony vagyok és nem eszek eleget inkább hiznod kéne
2010. jan. 3. 13:45
 3/7 dóriyyi válasza:
Hú neharagudj, de hízz egy kicsit. Én ugyanehez vagyok 50 és pont jó! Te rettenetes vékony lehetsz!(pasik se szeretik:))
2010. jan. 4. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
ajjajj! mit megadnék ha én most 13 évesen nem 30 hanem 40 kiló lennék! :) pedig én eszek minden félét de nem tudok hízni... nem megy! szerintem örülj neki hogy most ennyi a súlyod!
2010. jan. 4. 12:33
 5/7 dóriyyi válasza:
Hugom 30 kg. 5 évesen 120 centivel!! Hú te már anorexiás vagy!
2010. jan. 4. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
remélem, kevesled és nem sokallod....sürgősen hagyj fel mindenféle fogyókúrával, ha csinálod, mert nagyon csúnya, akár halálos betegséget is szerezhetsz magadnak
2010. jan. 4. 20:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem gondoltam volna h hizzak azt hittem fogynok kéne azért kössz a lelket:)Ja meg nagyon köszönöm ezt a sok választ majd lehet többet eszek:)
2010. jan. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!