Mitralis prolapsus és szívszúrás?
Figyelt kérdés
Majdnem minden nap szúr a szívem, keményen beleszúr, valamikor még a bal kezembe is kisugárzik. A kórházban mitralis prolapsust állapítottak meg, de állítólag attól nem szúrhat a szív. Azóta többször volt EKG-m is ami mindig tökéletes, a vérvételeim se mutattak semmi rendelleneset. Jártam pszichológushoz is, de ugyanúgy megvan a szívszúrás. Akkor meg mi lehet a bajom?2014. jún. 15. 19:53
1/9 anonim válasza:
Tudtommal szúrhat tőle a szív. De lehet gerinc eredetű is a problémád.
2/9 A kérdező kommentje:
Mostanában elég hanyag lett a testtartásom. Esetleg ettől lehet?
2014. jún. 15. 20:45
3/9 anonim válasza:
a rossz testtartástól is szúrhat, de nekem amíg nem szedtem a mitralis prolapsusra gyógyszert, nagyon sokszor szúrt a szívem.
4/9 anonim válasza:
a stressztől is szúrhat még. előző voltam.
6/9 anonim válasza:
Nekem is ez van és rettentően szokott szúrni, pl. most is. Nekem azt mondta az orvos, hogy attól van. Persze gyógyszert azt nem írt rá, most itt vagyok, gyógyszer nélkül.. Már vagy 3 órája szúr, hányingerem van, zsibbad a bal kezem. Köszönöm egészségügy!
7/9 A kérdező kommentje:
Nyilván megnézték ultrahanggal másképp hogyan derült volna ki?
2014. szept. 22. 21:04
8/9 A kérdező kommentje:
Nem kaptál pulzus lassítót sem?
2014. szept. 22. 21:04
9/9 anonim válasza:
De, de akárhányszor mérem sose magas, így be se szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!