Mitől kell állandóan pisilnem? Részletes leírás lejjebb.
Én is hasonlóan vagyok ,bár nem ennyire. Kötvetlenül a lefekvés előtt ki kell mennem, akkor is, ha előtte 5-10 perccel voltam. Közvetlenül indulás előtt szintén. Ez nálam inkább ilyen pszichés, mert szeretném elkerülni, hogy éjjel felébredjek amiatt, hogy wc-re kell mennem. Ahogy nem szeretek nyilvános helyen sem wc-re menni, ezért ha elindulok, előtte is megyek. Mondjuk nekem nem jön olyankor sok, de annak ki kell jönnie. A vese egyébként nagyjából 20-30 percenként küld egy nagyobb adak vizeletet a húgyhólyagba, így képesek vagyunk 20-30 (néha sűrűbben is) percenként vizelni. És az sem biztos, hogy egy alkalommal kijön minden.
Azt ajánlom, menj el egy urológiai kivizsgálásra, aztán meglátod a továbbiakat!
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudok róla hogy cukros lennék, nem olyan rég voltam vérvételen akkor nem írta hogy cukros lennék.
Hát lehet hogy az lesz, hogy orvoshoz fordulok mert ez már egyre kibírhatatlanabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!