Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit fogok még nőni? Már...

Mennyit fogok még nőni? Már most is nagyon magas vagyok.

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és már most vagyok 177 cm. Pár éve még nem voltam ennyire magas, de nagyon hirtelen megnőttem. Még számíthatok ilyen mértékű növekedésre? Vagy már olyan sokat nem fogok nőni (a családomban általánosan mindenki magas(édesapám 193 cm))? Köszi a válaszokat előre is :)

2014. jún. 13. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi,a legjobb barátnőm lány 14 éves és 178-179 cm :) Én pedig 168 :) Magasak vagyunk és? :)
2014. jún. 13. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Még iszonyat sokat fogsz nőni. Itt az ideje elkezdeni edzeni.
2014. jún. 13. 23:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó komolyat beszél? :D tudom, vannak magas emberek :D
2014. jún. 13. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megjósolni, genetika, egyéntől függ. Amúgy miért baj az, ha magas vagy? Sok előnye van, például látsz a koncerteken :)
2014. jún. 13. 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:
engem egyáltalán nem zavar ha magas leszek. vagyis ha ennél is magasabb. csak kíváncsi voltam...de az is lehet már nem növök sokat...meg nem én leszek az egyetlen magas ember sem :D bár az azért érdekes hogy a lábam mérete pedig csak 40-41...
2014. jún. 13. 23:38
 6/6 anonim válasza:

tuti hogy főgsz még nőni, még csak most kezdődik el a kamaszkor. De nem kell aggódj 190-195cm nél nem leszel magassabb. És amúgy jo dolog magasnak lenni, miért ne lenne jó?

Ami tényleg fontos hogy sportol, mozogj!!!

190cmes srác =)

2014. jún. 14. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!