Mi lehet a probléma? Emésztéssel kapcsolatos.
Egy éve kezdődött, akkor még egy egyszerű aranyérnek tudtam be. Sosem volt rendszeres, napi székletem, mindig is olyan heti 1-2 volt, noha ez tudom, hogy nem egészséges. Fiatal vagyok, nem szültem, de mondom az aranyér nem válogat, miért ne jelenhetne meg nálam is, főleg mivel a széklelések néha erőlködéssel jártak. Egy éve viszont egy egy nagyvécé után vért láttam a papíron, de ez még mindig lehet aranyér. Nem is foglalkoztam vele. Ám most ahogy eljött a meleg, ugyanúgy megjelent ez a probléma, akárcsak tavaly nyáron. Az elmúlt egy év alatt egyébként volt más panaszom is, főleg az alsó has fájdalmai, de egészen idáig nem is hoztam össze a kettőt. Ez a fájdalom időszakosan jelenik meg, talán olyan szúró érzés formában, mintha belém döftek volna egy kést. Nőgyógyászati problémára vagy húgyúti fertőzésre gyanakodtam, de mindkettő vizsgálat negatív lett, így az étkezésemre fogtam, és igyekeztem és igyekszem is tudatosabban enni, ami egyébként eddig nem segített.
Miután heti 1-2 alkalommal van csak székletem, ez különösen büdös. Nem olyan átlagosan mint eddig, hanem feltűnően büdös. Természetesen már megtettem a lépéseket és kértem időpontokat, de felháborító az időtartam amit várnom kell. Nem szeretnék bebeszélni magamnak semmi komolyat, de kíváncsi lennék tud-e valaki az ilyesmiről valamit.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!