Mit tudnék tenni a korpa ellen?
Figyelt kérdés
Nem samponokra gondolok, mert nekem azok nem váltak be. (legútóbb syoss-t használtam korpás hajra) Nagyon viszket a fejböröm és ha megvakarom egy picit már vérzik... Ha tudnátok valami "ösi receptet", azért hálás lennék. Nagyon nehezem viselem mert idegesít. Dokihoz még egyenlöre nem mentem el...2014. jún. 11. 18:05
1/2 anonim válasza:
Garnier Fructis Citrus Detox
igen, tudom hogy ez egy sampon, de tényleg jó. Legalább is nálam. A syoss nekem se volt jó semmire
2/2 anonim válasza:
menj el bőrgyógyászhoz, millió bőrbetegség van, amiknek a tünetei viszketés és korpa... nekem pl szeborreás dermatitiszem van, amire semmilyen bolti forgalmú kenőcs nem ad enyhülést, csak néhány kenőcs, amik a hatóanyaguk miatt vényköteles..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!