Mit csináljak a szúnyogokkal?
Figyelt kérdés
Elegem van a szúnyogcsípésekbol! Tele vagyok szúnyogcsípésekkel, és min 3 napig megmaradnak, viszketnek, nem akarnak elmúlni, egyszerűen imádnak a szúnyogok. Még mielőtt valaki olyat mondana, hogy ne menj ki, az lehetetlen, mert szeretek halászni, és nem egy helyben ülős fajta vagyok. Milyen gyógyszert ajánlanátok? Vagy valami krémet, orvosság, amitől nem jönnek rám a szúnyogok, akármi, SOS!!!2014. jún. 10. 23:00
1/3 anonim válasza:
Vegyél a boltba citromot,es gondolom a konyhában találsz szegfűszeget, a citromot vágd ketté, tedd egy ,kis tányérra, szurkáld bele a szegfűszeget,és teddaz éjjeli szekrènyedhez, minél többet csinálsz annál nagyobb illata lesz, és garantáltan mondom sőt tapasztalatbol hogy nalunk bevált. ;-) egy probat megér.
2/3 anonim válasza:
Vízparton öltözz hosszú ujjú pólóba és hosszú vékony nadrágot vegyél fel. A kezedet, nyakadat, arcodat szúnyogriasztó sprével fújd be. Pecázásnál nálunk ez bevállt.
3/3 anonim válasza:
Továbbá legyen nálad Fenistil gél, ez 1 percen belül csökkenti a viszketést és eltünteti a csípés helyét, tegnap este én is bekentem, miután egy dög megcsípett és a duzzanat pár perc múlva eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!