Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért görcsöl az epémnél...

Miért görcsöl az epémnél minden nap, ha nincs vele semmi baj?

Figyelt kérdés
2-szer voltam alhasi ultrahangon, állítólag nincs vele semmi baj és a májammal sem. Múltkor ettem epehajtó gyümölcsöt, hát egész nap a wc-n ültem. Ha elmennék magándokihoz nagy eséllyel találnának valamit? Ez kb. menyibe kerülne? Amúgy hőemelkedésem van szinte állandóan.

2014. jún. 10. 19:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Vesekéreg cisztáim vannak, de az orvos szerint oda az nem sugározhat ki.
2014. jún. 10. 19:07
 2/4 anonim válasza:

Én tudom, hogy rossz az epeműkődésem és epekövem is van. Előszőr csak szúrt a bordámalatt, aztán fájt a májam és környéke, érzékenyvolt külső érintésre is. Később azt lent a jobb oldalon szúrt, majd fájt a hasam és kétnap múlva olyan epegöröcsöm volt, hogy még a hátamba is belenyílalt.

Most már ha fáj lent jobb oldalon a belem akkor utána a máj tájékom is érzékyeny. Rögötn szedem is a papaya-t,nekm az bevált. Ha nem tiszta a máj az sokfelé kisugározhat. Ezért kell rendszeresen B6-ot, és A-vitamint fogyasztani.

De, hogy neked mi bajod lehet azt nem tudom. Hő emelkedésem nekem is szokott lenni mikor be van gyulladva az emésztő rendszerem.

2014. jún. 11. 14:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is szúr néha a vakbelemnél is.
2014. jún. 11. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Mellesleg annyira morog az epémnél hogy az valami hihetetlen.
2014. jún. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!