Megölhet alvás közben egy pók (lent), és meg lehet fulladni egy porszemtől (lol)?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm azt állítja, hogy megölhet egy pók alvás közben, "ha lenyeled".
Másik dolog, porszem:
kepfeltoltes.hu/140609/asdlol_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/140609/asdlol2_www.kepfeltoltes.hu_.png
2014. jún. 9. 21:33
1/8 anonim válasza:
Ja ,anafilaxiás sokkot is kaphatsz ,de tudod azért vannak a mentők.
2/8 anonim válasza:
nincs olyan szerencsénk...
amúgy csak közlöm veled a miheztartás végett, hogy pár pókot már megettél álmodban
3/8 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy meg-e ettem, hanem hogy bele-e lehet halni, első válaszolóból nem jöttem rá, és még a második kérdésre is kéne válasz.
2014. jún. 9. 22:13
4/8 anonim válasza:
Igen. Beödémásodik a légcső és megfulladsz. Nyugodt vagy?
5/8 anonim válasza:
Igen este a terráriumból nagy madárpáók belemászik a szádba akkor fog történni ilyesmi szerintem éppen ma éjjel lesz.Jó éjszakát!
6/8 A kérdező kommentje:
Igen. Beödémásodik a légcső és megfulladsz. Nyugodt vagy?
Nyugodt.
Másik kérdésre valaki?
"meg lehet fulladni egy porszemtől (lol)?"
Erról már rohadtul nem tudom elképzelni, de lepjetek meg ha mégis D:
2014. jún. 9. 22:29
8/8 A kérdező kommentje:
Magyarázat se lenne rossz, mindenki belélegzi a port akaratlanul is.
2014. jún. 9. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!