Miért fáj a gyomrom evészet után?
Figyelt kérdés
már 2-3 napja amikor eszek és utána elkezd olyan szinten fájni a gyomrom hogy már bőgni tudnék.
már hányingerem is volt és fáztam,amire azt hittem napszúrást kaptam.de mitől lehet?
ez kb 30-60 percig tart.
de miért van ez?
2014. jún. 9. 19:37
1/4 anonim válasza:
Talán túl mohón és túl gyorsan sokat eszel. Nem rágod meg alaposan és rengeteg levegőt nyelsz. A sok levegő meg gyorsan átkerül a gyomorból a belekbe, ahol iszonyú fájdalmakat okoz a feszítésével.
2/4 anonim válasza:
Hát, ha sokáig voltál napon, tényleg lehet, hogy napszúrást kaptál. Egyél kevesebbet, ne egyél nehezet és savasat, a patikában vegyél valami emésztést segítő gyógyszert, pl gyomorégés azonnali csillapítására Rennie-t, tartósabb kivédésére Quamatel minit, nehezebb ételek emésztésére Mezym Fortet, és nyilván, hogyha pár nap alatt nem múlik el, orvoshoz kell menni. De most tartsd távol magad a naptól!
3/4 anonim válasza:
Lehet gyomor fekély vagy valami fertőzés.Mindenképpen fordulj orvoshoz lehet komolyabb baj van.
4/4 A kérdező kommentje:
rettentoen felek h kiluladt a gyimrom:((
2014. jún. 10. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!