Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Enyhe inzulinreziszteciám...

Enyhe inzulinreziszteciám van, a főzéshez az alapanyagokat száraz állapotban kell lemérni de akkor hogyan is van?

Figyelt kérdés
Szóval ha pld. a barna rizsből kimérek szárazon 20dkg-ot az megfőtt állapotban már nem annyit tesz ki azaz a száraz állapotban lemért értéket veszem alapul tálalásnál..?

2014. jún. 9. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
A táblázatokban szereplő értékek az alapanyagok nyers állapotára vonatkoznak, így azt is kell alapul venni. Főzés során csak a víztartalom változik.
2014. jún. 9. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!