Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kezelhetem így? Valaki próbált...

Kezelhetem így? Valaki próbálta már? Sikerrel járt?

Figyelt kérdés
Fehér foltok jelentek meg egy ideje szolizás után a kulcscsontomon és a mellkasomon.Addig fajult a dolog, hogy kb mindkét mellem fehér lett, közötte fehér foltok felfelé a nyakamig és kezd terjedni lefelé a köldököm vonalába. Voltam bőrgyógyásznál, aki nem tudta pontosan megmondani, hogy pigmenthiányról vagy gombás fertőzésről van e szó,mindenesetre felírt a gyógyszertárban kikeverhető sampont amivel a fejbőrömet és a foltos területeket is kell kennem,illetve kenőcsöt. Egy hete kenem,tudom kevés idő, és lehet néha csak beképzelem, hogy halványodnak a foltok, de aztán újra erősebben látom őket. :( Olvasgattam interneten mi lehet ez, képek alapján próbáltam beazonosítani, és szerintem napgomba, más néven pytiriasis versicolor. Olvastam itt gyk-n hasonló panaszokkal küzdő emberek tapasztalatait, és volt egy, aki azt javasolta, hogy 1 dl vízbe tegyünk szódabikarbónát és azzal borogassuk 3-5 napig, aztán nyoma sem lesz a foltoknak,mivel a szb gombaölő. Válaszokat előre is köszi!
2014. jún. 9. 01:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!