Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok arra, ha állandó...

Mit ajánlotok arra, ha állandóan kisebesedik a végbélnyílásom?

Figyelt kérdés
Házi megoldás, vagy valami kenőcs, mindegy. Már eléggé idegesítő.
2010. jan. 1. 22:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hemorid végbélkenőcs! Nekem nagyon bevált.
2010. jan. 3. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:
ezelöt kb 30ével nekem mit 10 év körül a számszéle kiszáradt nyáron persze nyalogatam de anyira csunya lett,hogy amikor akorházba bevittek megakara nézni az orvos a torkom kicsit brtam kinyitni a szám anyira sebes volt. peströl volt lent orvos ésfelirta ezt a kenöcsöt amit már itt irtak neked pimafucin narancssárga tubusba volt de eszt peströl hozták + neogrenormot eszt a ketöt öszekeverték mint a kétkomponensü ragaszttot nagyon jo volt késöbb is volt ijen gondom nyáron akkor csak neogranormonal birtam kezelni a pimafucint nem volt a gyogyszertárba, viszont a neogranormot 4 ft, aták nagyon jolene ha betudnád szerezni én megörültem hogy más is halott eröl a kenöcsröl mert aszt éreszte hogy nem feszül töle és mondomneked hogy begyogyult!!!!!!!!! tt.zl.
2010. jan. 5. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
tt.zl.még anyit mert itt nagy a baj mosás után hajszáritoval szárisd meg és ugy kend be lehet hogy drága a pimafucin.
2010. jan. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!