Duac 15 mg pattanasok elleni szert lehet napi 2x hasznalni?
Sziasztok!
3 napja hasznalom egesz jo a borom nagyon jol birja,ezert kerdeznem lehetne e reggel is hasznalnom .
+1 :veletlenul egy minimalis a hajamhoz is kerult ,gyorsan kimostam ,de ugy ettol nem leszek szoke vagy osz? Mert a betegtajekoztaton ezt irtak es megijedtem :D
Ne használd, csak napi 1x. A betegtájékoztató is írja:
- A Duac gélt naponta egyszer, esténként használja.
- 2-5 hét is eltelhet, mielőtt a Duac gél hatását észleli.
- Ne használja a készítményt egyhuzamban 12 hétnél tovább. Kövesse kezelőorvosa tájékoztatását arról, meddig szükséges folytatnia a kezelést.
Idő kell az antibiotikumnak is, mire kifejti a hatását. Ha már most látszik az eredmény, akkor pedig örülj neki, és ha az orvosod kifejezettem úgy nem rendeli, ne kenjed 12 hétnél tovább. Az, hogy mennyire bírja jól a bőröd, 3 nap után nem fog kiderülni. Én is benzoil-peroxidos krémet használtam, 1-2 hónapig semmi bajom nem volt, majd utána az állam körül piros, viszkető foltok lettek. Csökkentettem a használatot, kentem rá hidratálót, és elmúlt. Valószínűleg a hosszú távú használat szárította ki ennyire.
A szőkítőt pedig arra értik, hogy benzoil-peroxidot tartalmaz. Ugyanúgy, mint ahogy a hidrogén-peroxid (amivel a hajat szőkítik), ez is kiszívhatja a haj vagy a ruhák színét, ha nagy mennyiségben odakerül és nem mosod le rögtön. Ha leszeded, semmi bajod nem lesz tőle.
Én naponta egyszer használtam.
Viszont én direkt kentem a hajamra, le se mostam és semmi baja nem lett :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!