Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérkeringés zavarom lenne?...

Vérkeringés zavarom lenne? (lent részletek)

Figyelt kérdés

Múltkor csodák palotájába láttam magamat ilyen hőfeltérképező kamerán keresztül. A kezem teljesen kék volt és a tenyeremen csak egy kis zöld folt volt. Anyumnak, apumnak normális volt, piros és sárga. Máskor is észrevettem, hogy a kezeim általában nagyon hidegek. Az arcomon is volt jó pár kék folt, ami szintén azt mutatja, hogy testem jó részt hideg és nem pedig meleg. Szüleimé szintén normálisan sárga piros volt.

Mellesleg aznap mindhárman ugyanannyit voltunk kint a hidegben, tehát kizártam annak az okát, hogy én többet lettem volna kint a levegőn, mint a fűtött teremben. Aggaszt ez a dolog. Csak 17 éves vagyok. Vérkeringés gond lenne az oka?

2010. jan. 1. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Más a hőháztartásod, ez még csak annyit jelent.
2010. jan. 1. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek a hőkamerás átvilágítások, csalókák!!!!! Nem kell megijedni!!!
2010. jan. 2. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!