Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minek a tünetei ezek?

Gorgo 20 kérdése:

Minek a tünetei ezek?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész hogy mikor éreztem hogy meg vagyok fázva nem az orromon fújtam a taknyot hanem hátraszívtam és kiköptem. Ez a módszer hatékony is volt mert nem volt bedugulva az orrom, viszont köpködhettem állandóan.ennek már 3 hónapja. És még mindig termelődik valami ott. Nem értem hogy mi lehet hihetetlen zavaraó, reggelente az egész nyelőcsövem tele van takonnyal, és 5 percenként krahácsolok. Este szokott gyakran lenni hogy mikor klifele fújom a levegőt el köhögöm magam, meg van hogy beszéd közben is el kap a köhögés, de csak aha kifele ment a levegő és csak este. nap közben azért jobb és enyhébbek a tünetek. M?i lehet ez?

2014. jún. 6. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg idült arcüreg-gyulladás, vagy egyéb idült felsőlégúti probléma, ami még mindig nyáktermelődéssel jár. Nyugi, túléled.
2014. jún. 6. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nekem is, bár én az orromon fújtam. MÁsfél hónap után megelégeltem a dolgot, miután szó szerint ledöntött a lábamról, nem bírtam felkelni az ágyból. Így csak elmentem orvoshoz (már 4 éve nem voltam) felírt egy antibiotikumot, nyákoldót, meg egy allergiás tünetekre való gyógyszert (mert a uccsó két hétben száraz köhögés is gyötört, éjszakákat nem aludtam).

Beszedtem őket, és már másnapra jobban lettem, 5 napig tartott az antibigyó, és teljesen meggyógyultam. Nem hittem volna...

Ja, és a sok szösz, ami a levegőben száll, okozott nálam egy állandó gyulladást, amitől termelődött az a rengeteg váladék, csak mivel sz.rtam rá, szépen felülfertőzödött, lehet, hogy többször is.

Érdemes lenne elmenni orvoshoz.

2014. jún. 6. 10:57
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, meglátogatom akkor az orvost
2014. jún. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!