Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon idegesít.

Mit tegyek? Nagyon idegesít.

Figyelt kérdés

Már régóta borotválom a köldököm alatt a hasam. Idegesített hogyha felvettem egy olyan felsőt amiből kivan a hasam, hogy kicsit szőrös. Most viszont már a köldököm felett is elég szőrös..meg így a köldök körül..

Nagyon idegesít..viszont ha leborotválnám még csak jobban nőne. Szerintetek mit tegyek? Tudom hogy nem valami eget rengető probléma de engem nagyon idegesít. :S

L/15

2010. jan. 1. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
epiláld le.
2010. jan. 1. 13:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Még sajna nincs epilálóm... de hamarosan veszek egyet.
2010. jan. 1. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
az első azért mondta az epilálót hogy rossz élményeket okozzon ugyanis ott BAROMIRA fáj az epilálás mert ott elég vékony érzékeny a bőröd...de ahogy gondolod, majd megtapasztalod, lehet elmegy tőle a kedved utána:D viszont tényleg valahogy tüntesd el a szőrt mert nem jön be nekünk srácoknak nagyon nem ha egy kislány szőrös ott:)
2010. jan. 1. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

epilátor vagy gyanta. borotvát ne.. én is csináltam mert ugyanaz volt a problémám, de nem volt jó mert megersődötött. a gyanta viszont kiritkította, azért jobb a gyanta mint az epilátor, mert kevésbé fáj és gyorsabb is picit. de mind2 jó amúgy:)

vagy egyszerűen szőrtelenítő krémmel... csak akkor nem tartós a hatás.

2010. jan. 1. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
nem azért mondtam, hogy rossz élményeket okozzak, ugyanis én is epilálom magamnak, és mivel kitépi a szőrt, nem lesz borosta. a legjobb megoldás.
2010. jan. 1. 14:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :)
2010. jan. 1. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:

először is, nem kellett volna ott borotválni..de már mind1.

én is azokat ajánlom amit a többiek :)

az epillátor télleg fájdalmas.de több ideig "birod" :D

2010. jan. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!