Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szörnyű betegségem van,...

Szörnyű betegségem van, gondolom csak nekem van ilyen kb egész világon, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Arról van szó , hogy nagyon nagyon izzadok , nem csak a hónaljamon, az egész testfelületemen, és akár 1 perc alatt csurom víz tudok lenni, vagy még hamarabb is, és ha elkezdek izzadni akkor csak még szarabbul érzem magam és akkor mégjobban izzadok.

Mondanom sem kell, hogy buliba meg ilyen szórakozóhelyre nem is megyek mert ott is úgy is csak izzadnék aztán ...

Szívesen mennék bulizni meg minden , de hát nem merek , mert mindenkit zavar ez úgy is , meg hogy menjek oda úgy egy lányhoz hogyha már alapból folyik rólam a víz mindenhonnan? Most is azért vagyok itthon mert itt legalább senkit sem zavar ha elkezdek izzadni mert valami kellemetlen helyzetbe kerülök.

Van hogy még a saját öcsém is látja mikor kérdez valami olyat , hogy nekem kellemetlen akkor elkezdek szintén izzadni , pedig ö csak a saját öcsém , vagy legyenek akár szüleim.

Régen nem volt ez így , nem tudom miért van , ez így sosem lesz barátnőm.

Mit tehetnék hogy ne izzadjak ennyire ? Mert most erre létezik valami műtét , vagy mi? nem hiszem .

2010. jan. 1. 00:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amúgy túl vagyok már a serdülőkoron 23 éves vagyok .
2010. jan. 1. 01:10
 12/21 A kérdező kommentje:
" ha ennyire zavar menj el orvoshoz " miért szerinted mondjuk téged nem zavarna? Ez nem olyan hogy most téged ennyire zavar mert mondjuk van egy szemölcs a kezemen. Ez kb minden embert zavarná
2010. jan. 1. 01:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé túlérzékeny vagy,amiatt izgatod magad ennyire fel a dolgokon(kommentárjaid alapján),és emiatt izzadsz ennyit.Ezenkívül felnagyítod magadban a dolgokat(a kérdésed alapján).Mindenképp lelki okok miatt van az izzadás.
2010. jan. 1. 01:19
 14/21 A kérdező kommentje:
És akkor most mit kellene tennem ? Menjek tényleg pszichológushoz? Hihetetlen hogy pont velem történik ez , aki kb semmi rosszat se tettem senkivel se sose.
2010. jan. 1. 01:26
 15/21 anonim ***** válasza:

A jó minőségű ruhákat és direkt izzadásra kifejlesztett dezodorokat gondolom próbáltad már.

Egyértelműen menj el pszihológushoz. Nem rosszindulatból mondom. És ha folyton azt kérdezed magadtól, "miért pont velem", attól csak rosszabb lesz. Csak hergeled magad.A betegség nem akkor és nem azért jön, ha valami rosszat teszel.

2010. jan. 1. 02:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Kb féléve volt egy hasonló gondokkal küszködő csaj a tévében. A műsor lényege az volt hogy 8ritka betegséggel küszködő beteget összezártak és próbáltak rajtuk segíteni. Műtét nélkül! Bár szerintem műteni nem is tudnák. Szóval a műsorban a természetes gyógymódokat részesítették előnyben, és megszabták, hogy mit egyenek, igyanak, pihenés, meg stb... Ha jól emlékszem akkor 3hétig tartott a kezelés és teljesen rendbe jött a végén. De ha gondolog megkeresem a videót, ha érdekel írj privit.
2010. jan. 1. 04:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Botox.

[link]

[link]

2010. jan. 1. 10:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!! Mindenről beszélsz,minden marhaságra reagálsz,meg is vagy sértődve.Arról beszélj,hogy mikor mész kivizsgálásra,orvoshoz,de legalább egy vérképre??

BUÉK

2010. jan. 1. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:
ez hiperhidrózis. orvos tud segíteni, csak menj el hozzá. akár hormonzavarod is lehet és attól van. ha attól van akkor csak egy gyógyszer és megis gyógyultál. de menjél orvoshioz, mert magától ez nemfog elmúlni.
2010. jan. 2. 01:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is láttam erről egy műsort. Több ilyen problémával küzdő emberrel beszélgettek. Voltak köztük, akik plasztikaiműtéttel vetettek véget neki.
2010. jan. 2. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!