Tegnap előtt kipróbálta előszőr az egyik ismerősőm a speedet, és mára eléggé folyik az orra, megfázási tünetek. Lehet ennek valami köze a droghoz? Vagy csak szimpla megfázás?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 18:22
11/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a láb kikapcsolását speed okozta volna. Sőt biztos vagyok benne. Nem történt valami más a buliban? Persze az is lehet, hogy nem speed volt, hanem valami isten tudja micsoda dizájner drog. Ilyen szempontból valóban szerencsejáték a dolog. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a speed ártalmatlan, de nem is annyira vészes, mint ahogy azt egyesek gondolják.
12/12 anonim válasza:
Teljesen egyértelműen az okozta, ez nem is volt kérdéses. Teljesen egészséges emberről van szó, most már persze újra egészséges és mivel a pontos mechanizmust nem tudom, hogy mit okozott a szervezetében a speed (vagy az amit esetleg hozzákevertek) hülyeséget nem akarok írni, de amikor beszéltem vele, mondta, hogy a kábítószertől volt. Másik régi haverom meg skizofrén lett az LSD-től, oké ott lehet mondani, hogy biztosan lappangott benne a betegség, de szerintem tök normális srác volt előtte, nagyon sokat beszélgettünk, semmi jele nem volt annak, hogy ez fog történni. A piával inkább akkor van gond, ha valaki alkoholista lesz, na kétségkívül az is egy nagy szar és nehéz belőle kimászni, ha egyáltalán sikerül. Szerintem érdemes mindegyikkel vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!