Sportolás korzettel?
Április elején kaptam egy korzettet. Sem futás, sem ugrálás, sem bukfencezés... Szinte semmit sem csinálhatok vele. Ha nélküle sportolnék, az rossz lenne, mert napi 23 órát kell viselnem, az az egy óra pedig tornát tesz ki. Nem vagyok sportos alkat, épp ezért nem vagyok az a nagyon karcsú, de én szeretném elkezdeni, nem feladni, mert elakarom érni, hogy ne legyek ennyire duci, meg hogy eleve, mozogjak. Úgy érzem, mintha kalitkába lennék zárva... Ki milyen sportot űz korzettel, vagy mit ajánlotok?
A korzett nem fehérneműre értve van, hanem gerincferdülésem van, 17 fokos, ezért kell, hogy visszaigazítsa. Ez műanyag, kényelmetlen, befülled, mindenkinek különböző.
Szerintem nyomass Taichit.
Guggolni, fekvőtámaszt nyomni tudsz még benne, ezek jó (és alap) erősítések.
Has- és hátizom erősítéskor vedd le. Bár van olyan statikus hasizom erősítés amin rajtad maradhat.
Kényelmetlen lesz? Az, már megszoktad szerintem. Majd lekerül rólad, addig meg eddz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!