Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sportolás korzettel?

Sportolás korzettel?

Figyelt kérdés

Április elején kaptam egy korzettet. Sem futás, sem ugrálás, sem bukfencezés... Szinte semmit sem csinálhatok vele. Ha nélküle sportolnék, az rossz lenne, mert napi 23 órát kell viselnem, az az egy óra pedig tornát tesz ki. Nem vagyok sportos alkat, épp ezért nem vagyok az a nagyon karcsú, de én szeretném elkezdeni, nem feladni, mert elakarom érni, hogy ne legyek ennyire duci, meg hogy eleve, mozogjak. Úgy érzem, mintha kalitkába lennék zárva... Ki milyen sportot űz korzettel, vagy mit ajánlotok?

A korzett nem fehérneműre értve van, hanem gerincferdülésem van, 17 fokos, ezért kell, hogy visszaigazítsa. Ez műanyag, kényelmetlen, befülled, mindenkinek különböző.

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 1. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nyomass Taichit.

Guggolni, fekvőtámaszt nyomni tudsz még benne, ezek jó (és alap) erősítések.

Has- és hátizom erősítéskor vedd le. Bár van olyan statikus hasizom erősítés amin rajtad maradhat.

Kényelmetlen lesz? Az, már megszoktad szerintem. Majd lekerül rólad, addig meg eddz :)

2014. jún. 1. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt fűzőm évekig,lehet benne pl úszni
2014. jún. 14. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
2 vagyok szoktak amúgy rendezni fűzősöknek minden évbe scoli bulit ami ilyen sportnap,nem akadály elvileg semmibe, biciklizni is lehet szerintem
2014. jún. 14. 21:18
 4/4 Okosak kisaszonny válasza:
En kosarazok benne és tök jól megy megbeszéltem az edzőkkel hogy csak azt csináljam amit tudok a fűződnek és semmiben se vagyok lemaradva a többiektől sőt még csapat kapitánynak is megválasztottak úgyhogy szerintem nyugodtan sportolj benne nem lesz tőle bajod.Remélem segítettem valamennyit .
2015. okt. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!