Megfertőzött a kullancs?
Figyelt kérdés
Ma szedtem ki magambol egy kullancsot, ami ma ment belém valamikor, a probléma ott kezdődik h először nem néztem mi az vakargattam, nyomkodtam, aztán egyszer megnéztem akkor már csak egy kis része volt meg potroha nem meg ilyen fehér genyszerű lé volt benne és ki szedtem (kb 1 órája)
most szúnyog csípés szerűen néz ki a helye.
2014. máj. 31. 21:49
1/2 anonim válasza:
Akkor figyelgesd, ha nem múlik 1-2 napon belül, esetleg nő, vagy kokárdaszerű körök lesznek körülötte, akkor azonnal fordulj orvoshoz.
Illetve ha lázas leszel, végtagfájdalmaid vannak, gyenge vagy, tarkómerevség, fényérzékenység lép fel, akkor is azonnal irány az orvos.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!