Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kontaktlencsével lehet úszni?

Kontaktlencsével lehet úszni?

Figyelt kérdés
Sokan kérdezték már, viszont találatm oldalakat ahol olyanok voltak irva hogy a klór rátapad a lencsére és károsodik a szemem meg 6 hónapos betegséget is elkaphatok meg ilyenek és megilyedtem.. gyakran zuhanyzok lencsével és eddig semmi problémát nem tapasztaltam, fél éve van kontaktlencsém de még strandra sose mentem benne.. azt is irják, hogy leválhat amikor vizhez ér, viszont nekem zuhanyzás után mindig olyan erősen rátapad a szememre hogy kivenni is nehezen tudom, nem hogy elhagyni, tehát ezt nem értem. Ti úsztatok már benne és mit tapasztaltatok utána?
2014. máj. 30. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet úszni, nekem 20 éve van kontaktlencsém még soha nem volt problémám sem úszáskor, sem a strandon.
2014. máj. 30. 21:21
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor megnyugodtam! :)
2014. máj. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!