Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fölborult a bioritmusom?

Fölborult a bioritmusom?

Figyelt kérdés

Egyik éjjel nem igazán akartam elaludni,mert ment egy jó film:)....azon kaptam magam hogy már hajnali 3(!) volt...na gyorsan el is aludtam....és h mikor keltem?du.fél egykor....majd aznap éjjel is 2kor aludtam el...most meg egyátalán nem vok álmos,és hétfőn suli,és mindig hatkor kelek:/

csak az a baj hogy akkor tudok én elaludni ha hullafáradt vok:/

valahogy visszatudám állítani 7főre a biom?

12L

2009. dec. 31. 01:08
 1/9 anonim válasza:
100%
Egyik nap fáraszd ki magad alaposan. Egész nap mozogj és akkor estére hullafáradt leszel. Akkor majd tuti elalszol.
2009. dec. 31. 01:24
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
felborult a te anyad
2009. dec. 31. 01:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Amíg suliba jártam én is mindig így volt a nyári szünetek alkalmával, suli előtti első nap, már hamarabb lefeküdtem, tv-ztem, így sikerült kb egy órával elaludnom mint nyáron. Aztán keltem másnap már semmi gond nem volt, mert eléggé "megviselt" a reggeli kelés, így normál időben el tudtam aludni.:D
2009. dec. 31. 01:28
 4/9 A kérdező kommentje:

ó,kösz,na már fáradt vok megyek aludni:)

holnap sajnos még elég sokáig fenn leszek jóéjt!

2009. dec. 31. 01:34
 5/9 anonim ***** válasza:
ez még semmi. Én reggel 6kor megyek aludni:S
2009. dec. 31. 02:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Jesszusom utcsó!!

Mindenkinek KIPIHENT,bolodg új évet kívánnok!!

2009. dec. 31. 14:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Basszus!Most keltem,és fél 4kor aludtam el!SOS!holnap suli!!!!:/
2010. jan. 3. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:

ne gorcsolj ezen! ne probalj este 9kor lefekudni mert nem fog menni. probalj lefekudni 11-12kor, elotte 1 pohar meleg tej, forro furdo. ne filmezz vagy ha igen 8kor kezd el es ne kezdj bele masodikba!

a legrosszabb ami tortenhet hogy holnap kisse faradt leszel, de ez azt jelenti hogy holnap este mar tuti idoben fogsz elaludni es par nap alatt kihevered teljesen.

2010. jan. 3. 14:15
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz....megpróbálom
2010. jan. 3. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!