Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történt velem?

Mi történt velem?

Figyelt kérdés

Már kb 3 hónapja h magántanuló vagyok és ebben a 3 hónapban nem sportoltam semmit, mivel magántanuló vagyok torna óráim se voltak.(Nem híztam el)Viszont ma megtettem kerékpárral körülbelül 2 x 1 kilómétert ami tudom hogy nem sok, mégis mikor hazaértem rettenetesen elgyengülve éreztem magam, alig bírtam menni, kb 10 méter után le kellet ülöm mert nem bírtam tovább, aztán továbbmentem hátha eljutok a házig és le tudok feküdni az ágyba, a hallásom nem működött rendesen, a saját légzésemet kb 10x erősségben hallottam, a látásom is, teljesen sötét volt, volt h 100%-BAN NEM LÁTTAM SEMMIT!!! aztán egy kis idő után újra megpróbáltam eljutni a lakásba, de összeestem és a földön feküdtem pár percig, aztán sikerült felülnöm és pihentem egy negyed órát ugyanúgy ezzel a hibás hallás és látással. Aztán újra megpróbáltam és sikerült fölérnem szobámba és aludtam egy jót, hálistennek mire felébredtem már minden a régi volt, csak a lábam volt kicsit fáradt. MI történt velem? én arra gondolok h nem volt hozzászokva a szervezetem csak semmi fáradtsághoz és azért történt ez. Légyszíves ne írja le mindenki hogy változtassak az életmódomon mert ezek után ez alap.

Köszönöm.

2014. máj. 28. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy kivizsgálást kellene csináltatnod és vérképet. Menj el a háziorvosodhoz és Így meséld el neki, ahogy leírtad a tüneteket. Azért mert az utóbbi időben nem sportoltál, nem indokolt hogy ennyire rosszul legyél ennyi megterheléstől.
2014. máj. 28. 23:29
 2/2 lencsefőzelék ***** válasza:
Ha 3 hónapig naphosszat otthon döglöttél, akkor ne csodálkozz, hogy nem bírod a terhelést. Az izmok már néhány óra semmittevés után elkezdhetnek sorvadni. Fokozatosan kezdj el újra mozogni. Ha a 2x1 km elsőre sok volt, akkor először csak sétálj párszáz métert, aztán később gyalogolhatsz többet intenzívebben, és csak ezután ülj fel a biciklire. Naponta legalább fél óra mozgás javasolt a szabad levegőn, ha egészségesen akarsz élni.
2014. máj. 29. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!