Vérzik a végbelem?
Figyelt kérdés
Ma délután nagy hülyeséget csináltam...
Csak erős idegezetűek! :S
mind a 2 ujjam bedugtam a végbelembe... ezután észrevettem egy kisebb piros pontot az ujjamon nem foglalkoztam vele...
ma este mentem wc-re és észrevettem hogy véres a wc pappír , bedugtam egy fültisztitó pálcikát a végbelembe és véres volt :(( SEGITSÉG MIT TEGYEK? KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE :CC ?
2014. máj. 27. 21:52
1/7 A kérdező kommentje:
egyébként nem fáj...
2014. máj. 27. 21:53
2/7 A kérdező kommentje:
reggel megnézem vérzik-e még ,ha vérzik akkor mit tegyek? :S
2014. máj. 27. 21:54
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Felrepedt a végbeled. Nem súlyos, de tartsd tisztán, nehogy fertőzést kapj. Nagy valószínűséggel elmúlik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Többet nem csinálom az biztos... eléggé megijedtem, hogy tartsam tisztán?
2014. máj. 27. 22:09
6/7 anonim válasza:
Hát nagydolog után rendesen pucold meg, esetleg ha otthon vagy, mosd is meg. 2-3 nap alatt begyógyul, mint bármilyen rendes seb.
Az arra hajlamosaknál ez nehezebb nagydolog után is előfordul, szóval nem kell ijedezni.
7/7 anonim válasza:
nem mondta senki, hogy ne csináld, csak legközelebb kicsit több előkészítéssel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!