Maszekba kb mennyi egy hormonvizsgálat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hajlandók beutalni hormonvizsgálatra, azt mondják, nincs rá szükség. Nem menstruálok, csupa pattanás vagyok. Rámkényszerítettek egy tök erős fogamzásgátló amit fél évig kellett szednem, semmi változás nem lett tőle plusz két éve szedek antibiotikumot az arcomra amit nyáron nem lehet szedni mert fényérzékeny és mindig visszajönnek a pattanások. Nem akarom tovább a májamat sem b*szatni. L/212014. máj. 27. 14:41
11/15 anonim válasza:
Én "koszos kórházba" járok, nincs tele cigókkal, és nem rendeznek le 2 perc alatt...normális kórházt/dokit kell keresni Jah és velem nem szedetnek 2 évig!!! antibiotikumot. Ami 10 napos kúránál is felborítja a szervezet egyensúlyát.
12/15 A kérdező kommentje:
Milyen pasit? -.- Tök öreg. Nála születtem. A mi kórházunk sajnos egy lepratanya ahol kidobnak 2 perc alatt meg várni kell fél napot mire behívnak.
2014. máj. 27. 15:12
14/15 A kérdező kommentje:
A nagyatádi. Jártam már a kaposváriván is ott se jobb a helyzet.
2014. máj. 27. 15:16
15/15 A kérdező kommentje:
Kaposváriban. Bocs telóról vagyok.
2014. máj. 27. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!