Miért nem tudok méregteleníteni? Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogyha megiszok napi 2-3 liter vizet, akkor utána rögtön mennem kell wc-re és ráadásul ötpercenként?
Néha megpróbálkozom a méregtelenítéssel, csalán vagy zöld tea mellett napi 2-3 liter víz. De még tea nélkül is ugyanúgy járok mosdóra, amellett a napi 2-3 liter mellett. Elkezdek inni és ötpercenként járnom kell mosdóra, de van hogy ennyit se bírok ki. Ez nem vicc, mindig figyeltem az órát.
Mi értelme így a méregtelenítésnek, hisz át sem ,,megy" rajtam a víz.
Emiatt egyébként nem is iszok sok folyadékot.
2014. máj. 24. 21:35
1/2 anonim válasza:
Remélem nem egyszerre iszod meg ezt a sok vizet?! Először gyakran kell járni, néhány nap múlva már több ideig is kibírod, hogy ne kelljen menni. Az órát meg ne nézegesd, mert szerintem már tudatosan rákoncentrálsz, arra hogy várod, na mikor kell már menni wc-re. Az agy meg utasítást ad és csak az történik amit vársz, wc-re kell menni.
2/2 A kérdező kommentje:
Fél óránként iszok egy pohárral. Az elején nem néztem az órát, de van némi időérzékem.
2014. máj. 25. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!