Melyik ujjam melyik szervem? (TÖBBI LENT)
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy amelyik ujjam vagy körmöm mellett a bőr,feldagad az azt jelenti hogy valamelyik szervem(vagy a szervezetemben) gyulladt(gyulladás van.) Nem tudtok erről többet?:S (u.i. a jobb kézen a kisujjam mellett dagadt fel)2014. máj. 24. 16:11
1/4 anonim válasza:
Ne komplikáld túl. Lokális sérülés és fertőzés miatti gyulladás is lehet.
Ha pedig aggódsz az egészségedért, akkor kezdetnek csináltass egy teljes vérképelemzést, kövess gyulladáscsökkentő (egészséges) táplálkozást vagy menj el igazi hozzáértő szakemberhez, aki nem csak az ujjad alapján diagnosztizál (persze lehet figyelembe vesz ilyen tüneteket is).
Szerintem :)
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nemrég mikor a lábamat borotváltam a borotvával véletlenül kikaptam egy kis részt a körmömből,a bal kezemen a gyűrűs ujjamon( nem ért bőrt,nem sebesedett fel,csak a körmöm egyik oldala jött le.),ezután azon az ujjamon is feldagadt és gennyes váladék jött belőle.Kinyomtam,azóta nincs semmi vele.De érdekes mód most pedig a jobb kézen a kisujjam....? Ezért érdekelne ez a kérdés.De köszönöm a válaszod.
2014. máj. 25. 13:31
3/4 anonim válasza:
Ha nagyon érdekel ez a téma akkor
De én nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez tényleg így működik.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom
2014. jún. 12. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!