Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sotret abbahagyása után...

Sotret abbahagyása után mennyi idő múlva ihatok alkoholt?

Figyelt kérdés
9 hónapig szedtem, és a kúra alatt nem ittam soha alkoholt.
2014. máj. 21. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
abbahagyás után egy hónap míg kiürül.
2014. máj. 23. 08:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. máj. 24. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:

most én kérdeznék ha nem gond :)

hány kg vagy? hány dobozzal szedtél be? vagy mennyi volt a napi adagod? 10 vagy 20 mg-osból szedtél?

2014. máj. 24. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem gond:)Napi 30 mg per nap, 65 kg vagyok.Miért kérdezed?
2014. máj. 26. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:

köszi válaszod :)

érdekelt hogy a te doktorod mennyi mg szerint dolgozott rajtad. mert ez egy mozgó skála, testsúly szerint kell bevenni az adagot, a te értéked kb. az enyhébb pattanásba esik bele. A beszedett mg szerint reméljük nem fog egy se visszajönni :)

2014. máj. 27. 16:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Szívesen:)

Az egyik legprofibb doki írta fel nekem, aki létezik Magyarországon, szóval szerintem nem volt véletlen:)

Az arcom állapotát pedig ő tudta felmérni, nekem a hátamon sem a vállamon sem a testem többi részén nem volt az arcom volt az ami bajos volt.

De egyébként tisztában vagyok azzal, hogy súly alapján megy, a rosszindulatú megjegyzéseidtől kímélj köszi!

2014. máj. 27. 18:38
 7/7 A kérdező kommentje:
És nem tudom, hogy te láttál-e vagy az orvos, hogy itt okoskodsz!!
2014. máj. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!