Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja? Mert nekem...

Mi lehet a baja? Mert nekem foggalmam sincs:S

Figyelt kérdés

Vasarnap eleg gyors tempoba setaltam mert epp lekestem a vonatot amivel a baratom jott hozzam ..es egyszer csak egy nagyon eros szurast ereztem a talpamon ,mintha egy darazs csipett volna meg ,es ahogy leptem azt folyamatosan ereztem ..megalltam megnezni hatha bele leptem valamibe ,de nem ..

Aztan az utóbi két napba nagyon fajt ,de nem lattam rajta semmit.Most mar viszont annyira faj ,hogy nem tudok ralepni ugyhogy leultem es megneztem rendesen ..egy lila folt van ott ahol faj es korulotte kicsit piros ..

ha bele leptem volna valamibe azt csak eszre veszem meg ereztem vilna a cipombe es kiesik meg ennyire nem is nyomhatja meg hogy nem tudok ra allni ..

nem tudjatok mi lehet?

2014. máj. 20. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem SBO indikáció.

:D

Megunta ott valami szövet az életet.

2014. máj. 20. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:

sebészet

szerintem beleléptél vmibe

2014. máj. 21. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!