Mit csináljak, ha fáj az ánuszom?
Figyelt kérdés
Na jó, ez egy kicsit félreérthető volt, de azért elég undorító a történet. A lényeg, hogy pár napja kimentem wc-re, és olyan nagyot szartam mint még talán soha. Közvetlenül utána a hasmenés is rám jött , ami nagyon csípett. Gondoltam pár óra elteltével majd magától elmúlik, de azóta is fáj. Ezért nem merek kimenni klotyóra már 3 napja :S Mit csináljak ? Kenjem be neogranormonnal ? Azért emiatt nem akarok orvoshoz menni, de ha minden kötél szakad, akkor megteszem.2009. dec. 29. 11:38
1/9 anonim válasza:
és olyan nagyot szartam mint még talán soha XD
2/9 anonim válasza:
nekem is volt ilyen de elmúlt =))
3/9 A kérdező kommentje:
"és olyan nagyot szartam mint még talán soha"- hát ezen akkor nem tudtam röhögni, mert legalább annyira fajt, mint egy szülés :)
2009. dec. 29. 11:43
4/9 anonim válasza:
ha nem mész wc-re,akkor csak rosszabb lesz
5/9 anonim válasza:
Szerintem ha hamarosan nem múlik el menj el orvoshoz.
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg az a hatalmas adag "sz.r" felsértette a végbélnyílásodat, utána a híg hasmenés pedig kicsípte. Ennek kell néhány nap (akár egy hét), amíg meggyógyul, de ha most napokig visszatartod, megint hatalmas adag és ráadásul kemény lesz, ami még jobban felsérti, még jobban fog fájni és akkor ennek sosem lesz vége!
Éppen ellenkezőleg: egyél most sok rostot, natúr joghurtot, hogy minél lágyabb legyen a székleted, amíg a sérülés begyógyul. Addig pedig jó ötlet, hogy minden kaksi után megmosakszol, esetleg egy kis kamillateával is megtörölgeted a végbélnyílásodat és naponta többször neogranormon kenőccsel kenegeted.
Jobbulást!
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ja, valószínűleg ezt fogom tenni
"Jobbulást!"- köszi
2009. dec. 29. 12:49
8/9 anonim válasza:
Knegesd Neogranormonnal, Alsollal, vagy Bepanthennel, és este igyál meg egy kanál paraffinolajat, attól könnyebben kicsúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!