Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Marijuana fogyasztók! Valakine...

Marijuana fogyasztók! Valakinek közületek volt tudathasadása vagy egyéb problémája aminek a fű az oka?

Figyelt kérdés

2014. máj. 19. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyetemet végeztem, jó állásom van, magamat tartom el, füvezek. Hol itt a probléma? :) Nem kell rögtön elitélni valakit ez miatt, ez nem kemény drog, nem építi le az ember agyát az, hogy ha néha-néha elszív egy cigit... Sőt, szerény véleményem szerint jót is tesz, nagyon jól oldja a stresszt egy húzós hét után. Bár azokat én is elitélem akiknek minden napjuk úgy telik el, hogy a kanapén ülve tépnek, de nem kell minden füvest egy kalap alá venni.
2014. máj. 20. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:

"Bár azokat én is elitélem akiknek minden napjuk úgy telik el, hogy a kanapén ülve tépnek"

Én még azokat se :D Nekem fontos a mértéktartás, meg igazából ha túlzásba viszem, egy idő után már nem is érzem valami jól magam. Másoknak sem javasolnám ezt az életmódot, de ha valakinek tényleg ez kell, hát ez van. Igazából valamilyen szinten meg tudom érteni az ilyen embereket (vannak is ilyen ismerőseim akiket bírok is). "Live fast die young" végső soron úgyis ugyanaz lesz a vége. Tökéletesen megértem. De én nem ezt választottam. Ettől még nem utálom feltétlen azt, aki igen :)

2014. máj. 20. 19:30
 13/13 anonim válasza:

A fűtől semmi ilyesmi nem lesz.

A hülyegyerekekre azért hat előnytelenül, mert hülyék.

Ajánlom az anyukák figyelmébe.

Ha gyermeke betépve barommód viselkedik, akkor pár tolással kevesebbet tetszettek csinálni a kelleténél.

2014. máj. 22. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!