Ortopédus foglalkozik ilyennel?
Tudom, hogy a mozgásszervekkel foglalkozik, de nem tudom ez mennyire tartozik ide.
Szóval, bal oldalt a bordám sokkal "nagyobb", mint a jobb oldalt. Jobban kitüremkedik, meg lentebb is van, olyan mintha egyel több bordám lenne ott, persze nincs ott egyel több, csak olyan :D Ez engem nagyon zavar, nem rég vettem észre, de igazából fogalmam sincs, hogy ez régóta van így, és most vettem csak észre, vagy ez új dolog.
Már az is lehet hogy csak bemagyarázom magamnak, de néha olyan mintha érzékenyebb is lenne azon az oldalon, pl amikor hason fekszem, akkor azon az oldalon jobban nyomja. Háziorvosom azt mondta, ez normális, mármint, hogy nem egyforma a kettő, de nekem nagyon-nagyon asszimetrikus. Ortopédus meg tudja vizsgálni jobban?
Köszönöm!
Van beutalóm, de az más problémára van (lúdtalp), ha megmutatom neki a bordámat azt is meg fogja nézni ugye? Mármint attól, hogy a beutalón az a probléma nincs rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!