Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Veletek is előfordult már,...

Veletek is előfordult már, hogy épphogy elaludnátok, de egy pillanatra becseng a fületek - ami szinte az ember agyáig hatol - majd erre fölriadtok?

Figyelt kérdés
Mitől lehet ez?

2014. máj. 17. 23:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát, én utána ébren vagyok egy ideig, de csak azért, mert megijedek, meg nekem sokadszorra is nehéz ezt feldolgozni, hogy felébredek egy hangra, ami nincs.

De örülök, hogy nem csak velem van ilyen. Mert néha már bolondnak érzem magam miatta.

2014. máj. 18. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
2es válaszoló vagyok: most néztem vissza újra a fejleményeket. Úgy látszik én több mindennek nem tudtam be jelentőséget többet, mint azt gondoltam volna. Szintén nálam is szoktak lenni ilyen zajos dolgok is, más persze meg nyugiba alszik, még a kutyám is. Van, hogy olyankor a zuhanásos téma, vagy a rándulásos téma nincs is, de volt már olyan, h mind három tünet volt, de vhogy sose gondoltam, hogy összefüggenének egymással. :( Totál le vagyok döbbenve. :(
2014. máj. 19. 03:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja és én ha a hangos zajos verzió van nálam, olyan egyből nem is bírok vissza aludni, a többi esetnél igen.
2014. máj. 19. 03:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Először is: álmodni szoktatok mielőtt fölriadtok?

Másodszor: a szédülős dolog érzése is ismerős. Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki, nem lesz rosszabb. Mindenkivel előfordul. Pontosan én sem tudom az okát, de egyszerűen kizökkent alfából és nem tudsz a REM-fázisba jutni. Nem szabad erőltetni az elalvást, és ha tényleg nem jön álom a szemetekre, olvassatok picit és ne nézzétek az órát. Az csak nyugtalanít.

Én egyébként általában ugyanazon gondolkodom, ami végül álomba merít: pl. mit csinálnék, ha nyernék a lottón... :)

2014. máj. 21. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem pl. a zajos dolog az mindig független az álomtól, szóval nem az álomban van az a zaj, hanem mondjuk félbeszakítja azt.

A rándulásos dolog az meg nekem olyankor van, mikor éppenhogy elaludnék.

2014. máj. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!