Miért tiltott a fű magyarországon, és hollandiában miért legális?
"na azt megsugom nektk hogy a magyarok 90%a füvezik"
na ezen besírtam, szerinted 10 ből 9 ember szív te gyökér?
még az 5% ot soknak tartom, viszont valoabn sokan szivnak, sokkal többen mint azt 1-2 lajikus gondolná :)
"Magyarországon az alkohol fogyasztásában 150fen-en haltak meg a fűben meg csak 2-en!!! és olvastam aszt is hogy valamien törvény be akarja vezetni Magyarországon a fű-t mert az alkohol is dro"g!! és igy az országnak is nagyobb haszon lenne"
a másik amint besírtam.....:D ez aztán pontos adat magyaroszágon 150 ember hal meg az alkoholban... percenként? évente? ..... egyébként gondolom évi akart lenni, de biztos vagyok benne, hogy sokkal többen mint 150 évente, ugy a 150.000 az reálisabbnak tünne nekem! a fűben pedig 2 :DDDD uramisten..... a szívással kapcsolatban még 1 feljegyzett haláleset nem történt a világtörténelem során, ha csak nem olyan extrém esetek, mint hogy átjött egy 10 grammos bibe a tippen és a páciens torkán akadt... vagy maximum a beszívott figyelmetlen autósokat tudom még elképzelni hogy balesetet csinálnak, de beszívva még 10x óvatosabban vezet az ember mint egyébként:)
az én véleményem is az, teljesen mindegy hogy legális-e aki akarja ugyis szivni fogja, mert egy isteni jo dolog, aki meg nemakarja, ha legális lenne sem szivná... na meg amiket még itt ovlasgattam a GYIK on hogy állatok lesznek töle az emberek az elvonástol... uramisten! én 10 éve szívok, ha van rá pénzem midnennap akár többször is!! ha nincs, akkor pedig nem lopok hogy legyen nem csalok, hanem nincs és kész, akár ha 2 hétig nincs akkor addig nincs :) elloenben a cigarettával, ha fél napig nem gyujtok rá már idegbeteg vagyok.... szoval ennyit erröl. szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!