Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érprobléma vagy csak izom?...

Érprobléma vagy csak izom? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sokszor elkezd remegni, rángatózni a testemben az izom, vagy az erek (nem tudom..). Leginkább jobb oldalt. A combom alulsó részén szokott lenni, az arcomon nagy ritkán, a szemem szokott így rángatózni, az állam/szám, meg a tenyeremen a hüvelykujjam alatti rész. Talán volt már a mellkasomon is.

Nem tudom kontollálni, magától mozog gyorsan, látszik, érzem.

Amiktől lehet szerintem:

Sokat szorongok, rágom a szám belső falát, ha nagyon ideges vagyok véresre...

Sok cukros dolgot fogyasztok.

Ha kevesebb cukros ételt, nasit ennék, relaxálnék és sok vízet innék ez elmúlna?

16/L

2014. máj. 14. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
igyál több vizet, szedj magnéziumot! ha nem múlik 1-2 héten belül menj el vérvételre
2014. máj. 14. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Érhez semmi köze . Idegek ;izmok .Pszichiáterhez kellene menned .Ez szerintem generalizált szorongás .Spitomin (Csak orvos írja fel) ;Milgamma (vény nélküli)
2014. máj. 14. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Az izmaid rándulnak meg ilyenkor "idegi hatásra" nem az erek. A cukros ételnek nincs hozzá köze,de stressz,idegi megterhelés fokozza az ilyen rángásokat,de ha nagyon gyakran van ilyen nem ártana egy neurológiai kivizsgálás,mert lehet komoly oka is. Mind amellet szedjél magnéziumot és próbálj relaxálni.
2014. máj. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!