Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Székrekedésem van. Mit tehetek...

Székrekedésem van. Mit tehetek ez ügyben? Többi lent

Figyelt kérdés
Ez 2 hete kezdődött, ugy volt, hogy elmentem WC-re és csak kicsit tudtam csinálni. És utánna egy hétig nem volt semmi végül volt de csak egy kicsi... és most is kéne de ugy érzem hogy nem fér ki. Mit egyek? :(

2014. máj. 12. 16:10
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Csikizd meg az ánuszrózsádat közben, hátha megindul a cucc.
2014. máj. 13. 14:03
 22/25 anonim ***** válasza:
ujra végoig olvastam a sok baromságot, Kedves Kérdező pedig NEM léptél semmit! Ha a hunyadi-t megvetted volna, és megittad volna, már nem kérdezgetnél, hanem köszönetet (zöld pacsi nyomtál volna.. :) ) 14/L vagy készülj fel eszméletlen +fogsz szenvedni míg ki jön az a fránya! DE: nehogy még aranyeret is kapj, ami valószínű! Arra okvetlen készülj fel, jobban fog fájni mint a szüzesség elvesztése, és úgy úgy vérzel... MJ: csak segíteni szerettem volna, mert 1* át estem, tudom milyen érzés, és azóta nem hanyagolom el! 61/F)!
2014. máj. 14. 08:49
 23/25 A kérdező kommentje:
nekem a iaurt segitett tegnap :)
2014. máj. 14. 14:47
 24/25 anonim ***** válasza:
És tényleg olyan borzalmas volt? :D
2014. máj. 14. 19:15
 25/25 A kérdező kommentje:
ja.. de mostmar 2napja rendesen tudok menni
2014. máj. 14. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!