Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem akarok 1-2 napig iskolába...

Nem akarok 1-2 napig iskolába menni mit mondjak orvosnak?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy nagyon fáradt vagyok tényleg nagyon,el akarok menni az orvoshoz de mit mondjak szerintetek?

Azt szeretném kb hogy 3-4-5 napra írjon ki.

Siessetek mert csak 11-ig rendel!

#NEM_AKAROK_ISKOLÁBA_MENNI_3_4_5_Napig
2014. máj. 12. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
hasmenés, szédülést, ájulást ilyeneket SOHA ne mondj, ha lógni akarsz csak, ugyanis további laborvizsgálatra küldhet... én sokszor szívattam így meg magam, csak lógni akartam, erre mehettem kakimintával laborba, vagy éhgyomorral vérvételre...
2014. máj. 12. 10:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó,ezt fogom mondani :)! Most megyek :D.
2014. máj. 12. 10:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Máminrt nem utolsó utolsó előtti!
2014. máj. 12. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek én voltam így mint te. Attól hogy felnőttem nem felejtettem el az iskolás éveimet.

Szóval szerintem az igazsággal sokkal többre mész. Mond el a dokinak amit nekünk, hogy nagyon elfáradtál szeretnél 1-2 napot pihenni, nem csinálsz belőle rendszert, nem sokára évvégi hajrá és jó lenne előtte 1-2 nap.

Amúgy nálunk ezt anyukám is megértette, és pl igazolta ő. Vagy ha több nap kellett akkor ő beszélt az orvossal és ugyanezt elmondta neki, és ő kiírt. Azt mondta jobb ha megmondjuk mintha vizsgálgatna össze vissza.

2014. máj. 12. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám az igazságot.

Sokkal jobb, mint összevissza hazudozni, aztán orvos törje a fejét, hogy mi bajod van?

2014. máj. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!