Nehezen kapok levegőt már éjszaka óta! Mitől lehet ez?
Velemis ez van ugyonezek a félelmeim.Most is rettegek h halálos beteg vagyok:(
Szerintem csak emiatt kapsz nehezen levegöt.!!
16L
Nekem csak a mellkasom szokott szúrni ilyenkor, más nem fáj és kajak nagyonszar :S
15/F
Nem feltétlenűl pánikbetegség aminek a tüneteit leírtad.
Lehet szívizomgyengeseg, szívizom gyulladás, koszorúérelzáródás, asztma, mellhártlyagyulldás, tüdőhályog, szivbillenytyűelégtelenség, pajzsmirigytúlmüködés, magas vérnyomás, krónikustüdő-hörgő elhalás, pajzsmirigyrák, cortexalatti agytaganat#tüdőmöködést befolyásolja, légcsőrák, TBC. Neurológiai ágról nemtudom, hogy honnét szedted a pánikbetegséget, amit te leítál az pánikroham amit valami testi tünet váltott ki alváskor. Ebből kell kiindulnod és feltérképezni mi lehet a baj. Más: ha ennyire pánikolsz, sajnos szorongáscsökkentő gyógyszerekre szorúlsz, aminek egyenes következménye, számos szakma és egyéb mellékhatásokból adodó szövödmény. Amit javaslok: intenzív sport és testfejlesztés> miután kivizsgáltattad magad. Majd fokozatosan szoktasd magad a feszültséghez és légzésterápiás módszert gyakorold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!