Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, h még fáj?

Normális, h még fáj?

Figyelt kérdés

Holnap lesz két hete h volt garat mandula műtétem... igaz műtétkor akadt "egy kis" komplikáció így elég nagy fájdalmaim voltak... múlthéten napi 6-7 cataflamot vettem be, ami ezen a héten már csökkent napi 3-4-re ...de még tegnap is vettem be egyet, és legszivesebben most is bevennék egyed, mert még eléggé fáj, de kibírom.

Szilveszterre rendbe jövök? És ez azért még ugye normális h még eléggé fáj? A seb még nem teljesen esett le, legalábbis tegnap még picit sebes volt... 17/L

2009. dec. 27. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, teljesen normalis, en is legalabb 3 hetig szenvedtem vele 17 evesen. Aztan egyik naprol a masikra olyan hirtelen elmult mintha nem is lett volna semmi matatas a torkomban:p Szilveszterre lehet nem mulik el teljesen, de mar biztosan sokkal kevesbe fog fajni, mint most:)
2009. dec. 27. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a mandulaműtétem közben elvágták a nyelvem. Ne aggódj, a te bajodra legalább fájdalomcsillapítót lehet szedni! :)
2009. dec. 27. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!