Hallottál már olyanról, hogy akinek köldök piercingje van, begyulladt neki?
Figyelt kérdés
leírnád kérlek, ha hallottál már ilyet! és most szeretnék csináltatni, de a dolognak ez a része is érdekel.
a válaszokat köszönöm előre is:)
2009. dec. 27. 10:14
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy szinte mindenkinek begyullad. Amikor megcsináltatják szinte biztos hogy be fog gyulladni. Később is begyulladhat pl. ha beakad valamibe vagy ilyesmi.
2/9 anonim válasza:
nekem van köldökpiercingem.. begyuladt de kenegetni kell betadinnel és hamar gyogyul.
3/9 anonim válasza:
Igen, előfordulhat hogy begyullad. Nekem is van, és amikor csináltattam, kaptam fertőtlenítőt hozzá, zselés valamit, azzal kellett kenni. 8 éve megvan, soha nem gyulladt be. Jól nézd meg, hogy kivel csináltatod, fontos a higiénia!
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat:)
2009. dec. 27. 10:29
5/9 anonim válasza:
Olyanról is hallottam, hogy vadhús nőtt neki oda. Nem is egynek. Aztán valakinek elmúlt azzal, hogy kivette és kenegette valamivel, de valakinek ki kellett vágni.
6/9 anonim válasza:
azért ez nagyon ritka.. a vadhuus..
csak egy jo pc-snél kell csináltatni és nincs gond.A fél osztályomnak van és snkinek nem lett semmi baja..
a második válaszolo voltam.
7/9 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy gyakori, de három barátnőmnek is lett.
8/9 anonim válasza:
Szinte mindenkinek begyullad mikor csinálják. Keresztanyámnak 18 éve van, és neki is néhanapján begyullad, de magától elmúlik. Viszont a múltkor egy barátnőm pc-je beleakadt a törölközőbe, és kiszakította. Ömlött belőle a vér, azóta nem hord a csaj még fülbevalót se... Nagyon fájt neki... :S
Természetesen ha figyelsz rá, és jó helyen csináltatod, nem olyan veszélyes, de szerintem nem kell az oda.
9/9 anonim válasza:
Nekem volt köldöl pc-m, de csak fél évig bírtam. 3x is nőtt rajta vadhús persze bekentem és elmúlt pár nap alatt. Állandóan begyulladt pedig kenegettem és volt h gennyedzett is... Nem akart begyógyulni. Fél év alatt meguntam. Azóta nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!