Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fura sebgyógyulás, bőrgyógyász...

Fura sebgyógyulás, bőrgyógyász nem tudja mi lehet. Mi ez? (óvatosan a képekkel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

A lábon levő seb körülbelül nyár eleje óta van ott, a kezemen levő pedig egy hónapja. Folyamatosan felszakad, nem gyógyul, fekélyesedik, begyulladt és kiemelkedik.

Nagyon aggaszt és elmentem már vele dokihoz, de nem tud mit mondani. Érzem, hogy rossz vége lesz, nyugtassatok meg. Mit tegyek ezekre? Mitől lehetnek?

2009. dec. 27. 01:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy ha egy értelmes, és nyitott szemű ember lesz beteg. És rájön a nagy szemfényvesztésekre, rögtön a pszichiátrián köt ki.
2009. dec. 27. 03:45
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Ahelyett,hogy itt mindenféle zagyvaságot összeírsz,már régen bőrgyógyászhoz kellett volna menned.A sebeidet pedig nem jóddal kezelni,hanem amit az orvos ír fel,és nem vakargatni stb.Nem az orvosok,hanem te tehetsz arról,hogy nem gyógyulnak a sebeid.Azok alapján,amit összeírkálsz.lehet,hogy nem is ártana egy pszhiátriai kezelés.
2009. dec. 27. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csináltak vérképet?Mert az is lehet,hogy cukros vagy,akkor szokott ilyen nehezen gyógyulni a seb.
2009. dec. 27. 08:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezek a sebek nem normálisak. Én is esek kelek, de ha birizgálom is, akkor is max színkülönbség van, de nem ilyenek.Pedig én max vízzel mososm le.

Menj el a magámredelésre, hátha, akkor jobban figyelnek rád.

2009. dec. 27. 08:44
 15/18 anonim ***** válasza:
A nagyobb dudorok száraz sömör egyik fajtája és mert mindig vájkálod persze hogy vérzenek. Ettől soha nem lesz vérmérgezésed, az egészen más problémából szokott kialakulni. A véraláfutásszerű bőrelváltozások a sömör gócpontjai. Keress egy normális bőrgyógyászt, aki góckutatást is végez. Lehet például mandulától, rossz fogtól, vagy rejtett belső gyulladástól is a panaszod.
2009. dec. 27. 22:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Eőzőhöz: Canestennel még véletlenül se kenegesd, az krónikus bőrgyulladást okoz!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 27. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocs,de én csak azért írtam a canestent ,mert nekem is volt régebben hasonló,és az segített,de akkor úgylátszik ez esetben tévedek.Viszont a magánrendelés tényleg jó ötlet ,ott jobban odafigyelnek az emberre.
2009. dec. 28. 00:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Huh szioka, nagyon sajnallak!Nagyon csunyak a sebeid, valoszinu cukros vagy, vagy somoros lettel!Ne aggodj nem lesz vermergezesed!!!!Amiket az elobbiekben irtal azok tetszettek,en ugy erzem igazad van barki barmit is mond!jobbulast neked es egy normalis Orvost kivanok neked! 21/L
2009. dec. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!